Σταϊκούρας: Δεν χορηγείται ούτε μία μη νόμιμη σύνταξη στο Δημόσιο | Tovima.gr

Σταϊκούρας: Δεν χορηγείται ούτε μία μη νόμιμη σύνταξη στο Δημόσιο | Tovima.gr

tovima_554Στη διαβεβαίωση ότι σήμερα δεν χορηγείται ούτε μία μη νόμιμη σύνταξη στο Δημόσιο προχώρησε σήμερα Τρίτη ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ανακοινώνονται τα τελικά αποτελέσματα και τα ευρήματα της απογραφής των συνταξιούχων του Δημοσίου.

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών τόνισε πως τα τελευταία δύο χρόνια προωθήθηκε η εξυγίανση, η διαφάνεια και η αποτελεσματική διαχείριση της διαδικασίας απονομής συντάξεων στο Δημόσιο και ολοκληρώθηκε η διαδικασία απογραφής των συνταξιούχων του Δημοσίου. Όπως τόνισε, έχουν ήδη εισπραχθεί 42 εκατ. ευρώ από το Δημόσιο ως αχρεωστήτως καταβληθέντα, ενώ υπάρχει μηνιαίο δημοσιονομικό όφελος 1,3 εκατ. ευρώ.

«Πλέον, σήμερα, δεν χορηγείται ούτε μία μη νόμιμη σύνταξη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σταϊκούρας, προσθέτοντας πως πλέον έχει θεσμοθετηθεί ολική απογραφή, κάθε 5 χρόνια, των συνταξιούχων του Δημοσίου, ώστε να μην επαναληφθούν κακές πρακτικές που είχαν διαιωνισθεί επί μακρόν.

μέσω Σταϊκούρας: Δεν χορηγείται ούτε μία μη νόμιμη σύνταξη στο Δημόσιο – οικονομικές ειδήσεις της ημέρας – Το Βήμα Online.