Δελτίο Τύπου σχετικά με την έλλειψη δυνατότητας οποιασδήποτε σύνδεσης Ιnternet (σταθερό ή...

Δελτίο Τύπου σχετικά με την έλλειψη δυνατότητας οποιασδήποτε σύνδεσης Ιnternet (σταθερό ή ασύρματο) στην Κοινότητα Νεράιδα Στυλίδας

Ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με το θέμα που έχει ανακύψει με την έλλειψη δυνατότητας οποιασδήποτε σύνδεσης internet – σταθερό ή ασύρματο – στην Κοινότητα Νεράιδα Στυλίδας:

«Τα θετικά στοιχεία της χρήσης του διαδικτύου είναι ευρέως γνωστά.

Ιδιαίτερα, στις περιοχές της ελληνικής περιφέρειας, η δυνατότητα συνδεσιμότητας και αξιοποίησης του διαδικτύου δύναται να αποτελέσει χρήσιμο εργαλείο για τους κατοίκους και κυρίως για τους νέους ανθρώπους (ψυχαγωγικό – διαδραστικό μέσο).

Στην περιοχή της Νεράιδας του Δ. Στυλίδας, έχει ανακύψει ζήτημα, σχετικά με την έλλειψη δυνατότητας οποιασδήποτε σύνδεσης internet – ασύρματο ή σταθερό-.

Για το συγκεκριμένο θέμα, και έπειτα από τις προφορικές διαβεβαιώσεις του Γενικού Εμπορικού Διευθυντή της Cosmote, αναμένεται άμεσα, τον προσεχή ένα μήνα, ενίσχυση του σήματος 3G για την εν λόγω περιοχή μέσω σχετικής τεχνολογίας 3ης γενιάς».