Δελτίο Τύπου σχετικά με Απάντηση σε Ερώτηση για την κατάργηση υφιστάμενης αγροτικής...

Δελτίο Τύπου σχετικά με Απάντηση σε Ερώτηση για την κατάργηση υφιστάμενης αγροτικής οδού στην Δημ. Κοινότητα Σταυρού του Δ. Λαμιέων λόγω κόμβου του οδικού άξονα Ε-65

Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Φθιώτιδας, κ. Χρήστος Σταϊκούρας έκανε την ακόλουθη δήλωση, σχετικά με την κατάργηση υφιστάμενης αγροτικής οδού της δημοτικής κοινότητας Σταυρού του Δήμου Λαμιέων, λόγω κόμβου του Ε-65:

«Σε συνέχεια της υπ’αριθμ. (ΠΑΒ 3252/19.3.2012) Αναφοράς μου προς το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, το Υπουργείο με απάντησή του (1166/29.3.2012) αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι «για την αποκατάσταση των προβλημάτων που θα δημιουργήσει η κατάργηση της αγροτικής οδού εξετάζεται η λύση αποκατάστασης των προσβάσεων όλων των ιδιοκτησιών, η οποία θα πρέπει να γίνει σε συνεργασία με τον ΟΣΕ, δεδομένου ότι υπάρχει εμπλοκή και με τα έργα του ΟΣΕ (υφιστάμενη και νέα Σιδηροδρομική Γραμμή)».

Δεδομένου ότι η απάντηση του Υπουργείου δεν περιλαμβάνει συγκεκριμένη λύση του προβλήματος, προγραμματίζεται συνάντηση του Τοπικού Συμβουλίου της δημοτικής κοινότητας Σταυρού με τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, όπως και ο κ. Υπουργός δεσμεύτηκε κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στη Φθιώτιδα, ώστε να συζητηθεί η εξεύρεση εφικτής λύσης».