Δελτίο Τύπου σχετικά με Απάντηση σε Αναφορά για αίτημα του Συλλόγου Γονέων...

Δελτίο Τύπου σχετικά με Απάντηση σε Αναφορά για αίτημα του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία του Ν. Φθιώτιδας αναφορικά με τις οικονομικές απαιτήσεις του από τα Ασφαλιστικά Ταμεία

Ο Βουλευτής Ν. Φθιώτιδας-ΝΔ και Αναπλ. Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης της Οικονομίας-ΝΔ κ. Χρήστος Σταϊκούρας, είχε καταθέσει στις 31.01.2012 Αναφορά προς το Υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης και το Υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων, με την οποία μετέφερε αίτημα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ) του Νομού Φθιώτιδας, αναφορικά με τις οικονομικές απαιτήσεις του Συλλόγου από τα Ασφαλιστικά Ταμεία (ΟΠΑΔ, ΟΓΑ, ΙΚΑ, Ταμείο Στρατού, ΟΑΕΕ, ΤΥΠΑΤΕ).

Στην Απάντησή του το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας προς την εν λόγω Αναφορά του κ. Σταϊκούρα, αναφέρει:

«Οι οφειλές του ΓΕΣ προς το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ) Νομού Φθιώτιδος για το έτος 2011 έχουν εξοφληθεί με τις σχετικές διαθέσεις πίστωσης στις 19-2-2012 και 16-3-2012 αντίστοιχα.

Σε ό,τι αφορά το έτος 2012 οι δαπάνες Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου ποσών 840 ευρώ και 800 ευρώ αντίστοιχα, έχουν ήδη ελεγχθεί και εκκαθαριστεί και αναμένονται οι σχετικές πιστώσεις εξόφλησής τους, στο αμέσως προσεχές διάστημα».