Δελτίο Τύπου σχετικά με την απάντηση φορέων του Ν. Φθιώτιδας εντός Γενικής...

Δελτίο Τύπου σχετικά με την απάντηση φορέων του Ν. Φθιώτιδας εντός Γενικής Κυβέρνησης σε επιστολή αναφορικά με την παροχή στοιχείων για την οικονομική τους κατάσταση προς το Υπουργείο Οικονομικών

Ο Βουλευτής Φθιώτιδας της ΝΔ και Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης της Οικονομίας-ΝΔ, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, απέστειλε επιστολή προς το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Φθιώτιδας, το Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Αρρένων Λαμίας και το Κέντρο Εκπαίδευσης Κοινωνικής Υποστήριξης & Κατάρτισης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Φθιώτιδας, σχετικά με την συμπερίληψή τους στους φορείς Γενικής Κυβέρνησης οι οποίοι δεν απέστειλαν στοιχεία για την οικονομική τους κατάσταση και οι οποίοι συμπεριλαμβάνονται στον πίνακα που δημοσιοποίησε το Υπουργείο Οικονομικών την 1.4.2011.

Σε απάντησή τους προς τον Βουλευτή, οι ως άνω φορείς διαβεβαιώνουν ότι τα εν λόγω οικονομικά στοιχεία εστάλησαν στο Υπουργείο εμπρόθεσμα.

Κατόπιν αυτού, διαπιστώνεται ότι ο σχετικός πίνακας που δημοσιοποίησε το Υπουργείο Οικονομικών, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, εμπεριέχει λανθασμένα στοιχεία και εκθέτει αναιτιολόγητα τη λειτουργία των παραπάνω φορέων της περιοχής μας. Φορέων που δρουν και υπηρετούν ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο κοινωνικό χώρο.

Συνεπώς, για άλλη μια φορά αποδεικνύεται η προχειρότητα και η αναξιοπιστία της Κυβέρνησης.