Αναφορά για την έλλειψη προσωπικού στο Ταχυδρομικό Γραφείο του Δήμου Αγίου Γεωργίου...

Αναφορά για την έλλειψη προσωπικού στο Ταχυδρομικό Γραφείο του Δήμου Αγίου Γεωργίου Τυμφρηστού

Με την παρούσα αναφορά σας μεταφέρω αίτημα του Δήμου Αγίου Γεωργίου Τυμφρηστού του Νομού Φθιώτιδας, αναφορικά με την έλλειψη προσωπικού στο Ταχυδρομικό Γραφείο του Δήμου.

Στην έδρα του Δήμου, λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια Ταχυδρομικό Γραφείο και Ταμιευτήριο, το οποίο εξυπηρετεί τους κατοίκους των Δημοτικών Διαμερισμάτων του Δήμου Αγίου Γεωργίου και της Κοινότητας Τυμφρηστού. Συγκεκριμένα, πρόκειται για χωριά ορεινά, τα οποία εκτείνονται διάσπαρτα σε μήκος ογδόντα (80) χιλιομέτρων δύσβατου οδικού δικτύου και χωρίς να υπάρχει τακτική συγκοινωνία. Κατοικούνται ως επί το πλείστον, από ηλικιωμένους συνταξιούχους οι οποίοι εξυπηρετούνται άμεσα από τον Ταχυδρομικό διανομέα στις οικίες τους.

Το πρόβλημα στη λειτουργία του Ταχυδρομικού Γραφείου προέκυψε στις αρχές του 2010, με την συνταξιοδότηση του ενός εκ των δύο υπαλλήλων. Ως εκ τούτου δημιουργήθηκε σημαντικό ζήτημα εξυπηρέτησης των κατοίκων του Δήμου και της Κοινότητας, ιδιαίτερα των ηλικιωμένων.

Κατόπιν τούτου, η δημοτική αρχή και οι κάτοικοι του Δήμου Αγίου Γεωργίου επιθυμούν την άμεση τοποθέτηση ενός ακόμη υπαλλήλου στο Ταχυδρομικό Γραφείο, για την ορθή λειτουργία της υπηρεσίας και την εξυπηρέτηση των πολιτών της περιοχής.

Παρακαλώ όπως με ενημερώσετε για την πρόοδο υλοποίησης του ζητήματος.