Δελτίο Τύπου από την Επίσκεψη του Υπ. Βουλευτή Χρ. Σταϊκούρα στους Δήμους...

Δελτίο Τύπου από την Επίσκεψη του Υπ. Βουλευτή Χρ. Σταϊκούρα στους Δήμους Λειανοκλαδίου και Καμένων Βούρλων

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας κ. Χρήστος Σταϊκούρας στο πλαίσιο των περιοδειών του σε περιοχές του Νομού Φθιώτιδας επισκέφθηκε, την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου, τους Δήμους Λειανοκλαδίου και Καμένων Βούρλων. Ειδικότερα, το πρωί, επισκέφθηκε τα Δημοτικά Διαμερίσματα Ζηλευτού, Μοσχοκαρυάς, Στίρφακας, Λειανοκλαδίου και Αμουρίου, όπου συναντήθηκε και συζήτησε με πολίτες της περιοχής για τα αγροτικά ζητήματα της περιοχής και τους άξονες πολιτικής για την ανάκαμψη της οικονομίας και τη διασφάλιση της μακροχρόνιας ανάπτυξης της Φθιώτιδας.

 
 Στην κεντρική του τοποθέτηση στο Λειανοκλάδι, ο κ. Χρήστος Σταϊκούρας, δήλωσε, μεταξύ άλλων, τα εξής:
 
«Οι αδυναμίες και παθογένειες του αγροτικού τομέα γίνονται πιο εμφανείς υπό τις συνθήκες της παρούσας κρίσης. Η Κυβέρνηση, μακριά από εύκολες και ανέξοδες δόσεις παροχολογίας και υποσχεσιολογίας, ανέλαβε, με υπευθυνότητα και διορατικότητα, στοχευμένες πρωτοβουλίες για την άμεση ανακούφιση του αγροτικού κόσμου, και προώθησε σημαντικές πρωτοβουλίες για την αναδιάρθρωση της παραγωγής και τη βελτίωση των υποδομών. Προς την κατεύθυνση αυτή, εντάσσεται, μεταξύ άλλων, και η πρόσφατη πρωτοβουλία μου για την οικονομική ενίσχυση του Τοπικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων Αμουρίου – Λειανοκλαδίου – Ζηλευτού. Οφείλουμε, όλοι μαζί, να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη ενός γόνιμου, ειλικρινούς, ανοικτού και εκτεταμένου εθνικού διαλόγου για να καταστεί ο αγροτικός τομέας πιο ποιοτικός και πιο ανταγωνιστικός. Σε αυτή την προσπάθεια απαιτείται η συστράτευση όλων.»
 
Στη συνέχεια της περιοδείας του, ο κ. Χρήστος Σταϊκούρας επισκέφθηκε τα Δημοτικά Διαμερίσματα Ανάβρας, Μενδενίτσας, Καλλίδρομου, Ρεγγινίου, Κόμνηνας, Καινούργιου, και Καμένων Βούρλων. Στην κεντρική του ομιλία στα Καμένα Βούρλα, ο κ. Χρήστος Σταϊκούρας, δήλωσε, μεταξύ άλλων, τα εξής:
 
«Σήμερα συμπληρώνονται δύο χρόνια από την ημέρα που εσείς, οι πολίτες του Νομού Φθιώτιδας, με τιμήσατε με την εμπιστοσύνη σας για να σας εκπροσωπήσω στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Δύο χρόνια από την ημέρα που ξεκινήσαμε, με όρους ειλικρίνειας, καθαρότητας, ευπρέπειας και εντιμότητας τη διαμόρφωση μίας πολιτικής δύναμης ευθύνης, η οποία συνέβαλε ώστε η Φθιώτιδα να καταστεί οικονομικά, πολιτικά και κοινωνικά ακόμα πιο ισχυρή. Τώρα, σ’ αυτή την κρίσιμη περίοδο, περίοδο με πολλά εξωγενή και ενδογενή προβλήματα, σας καλώ με ευθύνη, να ενισχύσουμε την πολιτική δύναμη που έχουμε διαμορφώσει. Να την καταστήσουμε δύναμη συνέχειας. Δύναμη προοπτικής.»