Δελτίο Τύπου από την Επίσκεψη του Υπ. Βουλευτή Χρ. Σταϊκούρα στους Δήμους...

Δελτίο Τύπου από την Επίσκεψη του Υπ. Βουλευτή Χρ. Σταϊκούρα στους Δήμους Λαμιέων, Δομοκού και Μαλεσίνας

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας κ. Χρήστος Σταϊκούρας στο πλαίσιο των περιοδειών του σε περιοχές του Νομού Φθιώτιδας επισκέφθηκε, την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, τους Δήμους Λαμιέων, Δομοκού και Μαλεσίνας. Ειδικότερα, το πρωί, επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά στα Γαλανέικα, τη Νέα Μάκριση, τη Λεύκα, το Πετρωτό, η Αχλαδιά, το Βούζι, και το Δομοκό, όπου επισκέφθηκε τα καταστήματα και την αγορά της περιοχής, αλλά και τα γραφεία της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ.

 
Στη συνέχεια της περιοδείας του, ο κ. Χρήστος Σταϊκούρας επισκέφθηκε τις Θερμοπύλες, την Ανθήλη και τη Μαλεσίνα, όπου και πραγματοποίησε την κεντρική του ομιλία.
 
Στην κεντρική του ομιλία στη Μαλεσίνα, ο κ. Χρήστος Σταϊκούρας, δήλωσε, μεταξύ άλλων, τα εξής:
 
«Σ’ αυτή την κρίσιμη στιγμή για τον τόπο, το ΠΑΣΟΚ εμμένει σε μία ανεύθυνη στρατηγική πολιτικής παραπλάνησης. Εξαγγέλλει ένα ανεδαφικό, αόριστο και ανέφικτο σύνολο ατάκτως ειρημένων υποσχέσεων. Ο κ. Παπανδρέου δεν είναι σε θέση να διευκρινίσει που θα βρει τους πόρους για την υλοποίηση των εξαγγελιών του. Αντιθέτως, μέσα σε δέκα μέρες κατέβασε τον όγκο των πόρων που υπολογίζει πως θα διασφαλίσουν τη χρηματοδότηση του υποτιθέμενου σχεδίου του, από τα 31 δις ευρώ στα 2,5 με 3 δις ευρώ. Τώρα είναι η ώρα για δύσκολες και υπεύθυνες αποφάσεις. Είναι η ώρα να επιλέξουμε ένα ρεαλιστικό σχέδιο για την έξοδο από την κρίση με το ελάχιστο κοινωνικό και οικονομικό κόστος και τη δημιουργία των προϋποθέσεων για να μπει η χώρα έγκαιρα σε ένα σύγχρονο δρόμο διατηρήσιμης ανάπτυξης. Είναι η ώρα να συνεχίσουμε τον υπεύθυνο δρόμο του Κώστα Καραμανλή και της ΝΔ.»