Δελτίο Τύπου από την Επίσκεψη του Υπ. Βουλευτή Χρ. Σταϊκούρα στο Δήμο...

Δελτίο Τύπου από την Επίσκεψη του Υπ. Βουλευτή Χρ. Σταϊκούρα στο Δήμο Πελασγίας

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας κ. Χρήστος Σταϊκούρας στο πλαίσιο των περιοδειών του σε περιοχές του Νομού Φθιώτιδας επισκέφθηκε, την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου, το Δήμο Πελασγίας. Ειδικότερα, επισκέφθηκε τα Δημοτικά Διαμερίσματα Γλύφας, Βαθύκοιλου, Μύλων και Πελασγίας όπου πραγματοποίησε και την κεντρική του ομιλία.

 
Κατά τη διάρκεια των περιοδειών συναντήθηκε με πολίτες και φορείς της περιοχής, ανέλυσε το μεταρρυθμιστικό έργο της Κυβέρνησης, το διακύβευμα τον εκλογών, και τους άξονες πολιτικής για την ανάκαμψη της οικονομίας και τη διασφάλιση της μακροχρόνιας ανάπτυξης της Φθιώτιδας.
 
Στην κεντρική του ομιλία στην Πελασγία, στο Πνευματικό Κέντρο, δήλωσε, μεταξύ άλλων, τα εξής:
 
«Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του Νομού Φθιώτιδας αποτελεί εξαιρετική τιμή και δείγμα εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου από τον Πρόεδρο κ. Κώστα Καραμανλή και το Πολιτικό Συμβούλιο της Νέας Δημοκρατίας. Καλώ, με ευθύνη, όλους τους πολίτες, άνδρες και γυναίκες, να ενισχύσουμε την πολιτική δύναμη που διαμορφώσαμε, με σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης, τα τελευταία δύο χρόνια. Να την καταστήσουμε δύναμη συνέχειας. Δύναμη προοπτικής. Δύναμη, η οποία θα συμβάλλει στην εδραίωση μιας πολιτικά, κοινωνικά και οικονομικά ακόμη πιο ισχυρής Φθιώτιδας για όλους τους πολίτες της. Για μία ακόμη πιο ισχυρή Ελλάδα για όλους τους Έλληνες.»