Δελτίο Τύπου από την Επίσκεψη του Υπ. Βουλευτή Χρ. Σταϊκούρα στην Πυροσβεστική...

Δελτίο Τύπου από την Επίσκεψη του Υπ. Βουλευτή Χρ. Σταϊκούρα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Λαμίας, στα Γραφεία του ΕΛΓΑ Λαμίας και στο Δήμο Ξυνιάδας

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, στο πλαίσιο των περιοδειών του σε περιοχές, υπηρεσίες και φορείς του Νομού Φθιώτιδας επισκέφθηκε, τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λαμίας, το Γραφείο του ΕΛΓΑ στη Λαμία, και τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Ξυνιάδας.
 
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης και των συνομιλιών του με τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας δήλωσε, μεταξύ άλλων, τα εξής:
 
«Επισκέφθηκα την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λαμίας και συνομίλησα με τα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος. Τους ευχαρίστησα και τους συνεχάρην για την αποτελεσματικότητα που επιδεικνύουν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους και τους εκδήλωσα την αρωγή μου στις προσπάθειες του Σώματος για τη διαρκή βελτίωσή του.»
 
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Γραφείο του ΕΛΓΑ στη Λαμία δήλωσε, μεταξύ άλλων, τα εξής:
 
«Συναντήθηκα με το Διευθυντή του ΕΛΓΑ κ. Αναγνωστόπουλο και τους εργαζόμενους και συζητήσαμε για τα προβλήματα και τις δυνατότητες του αγροτικού τομέα του Νομού μας, ο οποίος είναι μέσα στους έξι Νομούς της χώρας με τα υψηλότερα ποσά που χορηγήθηκαν από τον ΕΛΓΑ. Τους επανέλαβα τη δέσμευσή μου για τη συνέχιση των προσπαθειών μου για την εδραίωση ενός δυναμικού, σύγχρονου και ανταγωνιστικού Ελληνικού αγροτικού τομέα.»
 
Στην κεντρική του ομιλία στο Δήμο Ξυνιάδας, στην Ομβριακή, δήλωσε, μεταξύ άλλων, τα εξής:
 
«Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, μετά και την εισοδηματική ενίσχυση που θα προκύψει από τα μέτρα που κατέθεσε η Κυβέρνηση, πρέπει όλοι μας να συμμετέχουμε στην προσπάθεια που θα καταβληθεί, μέσα από ένα γόνιμο, ειλικρινή, ανοικτό και εκτεταμένο εθνικό διάλογο, ώστε να σχεδιασθεί και να υλοποιηθεί μία μακροχρόνια και βιώσιμη πολιτική ανάπτυξης της Ελληνικής υπαίθρου. Οφείλουμε όλοι να εστιάσουμε τις προσπάθειές μας για μία πολιτική επενδύσεων και όχι επιδοτήσεων. Μια αναπτυξιακή πολιτική και όχι μια εισοδηματική πολιτική για τον αγροτικό τομέα.»