Δελτίο Τύπου από την Επίσκεψη του Υπ. Βουλευτή Χρ. Σταϊκούρα στα Δημοτικά...

Δελτίο Τύπου από την Επίσκεψη του Υπ. Βουλευτή Χρ. Σταϊκούρα στα Δημοτικά Διαμερίσματα Δομοκού και στο Δήμο Στυλίδας

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας κ. Χρήστος Σταϊκούρας στο πλαίσιο των περιοδειών του σε περιοχές του Νομού Φθιώτιδας επισκέφθηκε, την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου, τα Δημοτικά Διαμερίσματα Δομοκού και το Δήμο Στυλίδας. Ειδικότερα, το πρωί, επισκέφθηκε τα Δημοτικά Διαμερίσματα Παλαμά, Μακρολίβαδου, Μελιταίας, Νεοχωρίου, Φιλιαδώνας, Καρυών, Πολυδενδρίου και Μαντασιάς, και συνομίλησε με τους πολίτες για τα αγροτικά προβλήματα της περιοχής του Δομοκού και για τα περιθώρια και τις προοπτικές διευθέτησης αυτών.

 
Στη συνέχεια της περιοδείας του, ο κ. Χρήστος Σταϊκούρας επισκέφθηκε τα Δημοτικά Διαμερίσματα Άνυδρου, Νεράιδας, Αγίας Μαρίνας, Αυλακίου και Στυλίδας, όπου και πραγματοποίησε την κεντρική του ομιλία.
 
Στην κεντρική του ομιλία στη Στυλίδα, ο κ. Χρήστος Σταϊκούρας, δήλωσε, μεταξύ άλλων, τα εξής:
 
«Τα τελευταία χρόνια ο Νομός μας είχε σημαντικό μερίδιο στις μεγάλες επενδύσεις που έγιναν στη χώρα μας σε έργα υποδομής. Θεραπεύτηκαν αδυναμίες και καθυστερήσεις σε υποδομές. Προωθήθηκαν με ταχείς ρυθμούς οδικοί και σιδηροδρομικοί άξονες και επενδυτικά σχέδια που για δεκαετίες καρκινοβατούσαν. Υλοποιήθηκαν και προωθούνται έργα που καθιστούν τη Φθιώτιδα σημαντικό συγκοινωνιακό και εμπορικό κόμβο, όπως η ολοκλήρωση του πετάλου του Μαλιακού και η επέκταση του λιμανιού της Στυλίδας. Καλύφθηκαν κενά, και με την έναρξη της κατασκευής νέων μεγάλων έργων υποδομής δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για την επιτάχυνση της ανάπτυξης της περιφέρειάς μας.
Προσωπικά δεσμεύομαι να αξιοποιήσω την εμπιστοσύνη σας, ώστε να προωθήσουμε, με ακόμη καλύτερες ταχύτητες και μεγαλύτερη τόλμη, στο Νομό μας την αειφόρο ανάπτυξη, την απασχόληση και την κοινωνική συνοχή. Δεσμεύομαι να συνεχίσω, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και καθήκοντος, να εργάζομαι για την εξεύρεση αποτελεσματικών λύσεων στα προβλήματα του Νομού μας, τη στήριξη των εργαζομένων στον πρωτογενή τομέα, την τόνωση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, τη βελτίωση των υποδομών εκπαίδευσης, κατάρτισης και δια βίου μάθησης, και την ταχύτατη αξιοποίηση των κοινοτικών και κρατικών προγραμμάτων.»