Ερώτηση προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων αναφορικά με την αδειοδότηση...

Ερώτηση προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων αναφορικά με την αδειοδότηση του επενδυτικού έργου “Atalanti Hills” στην περιοχή του Εξάρχου του Δήμου Αταλάντης του Νομού Φθιώτιδας

ΘΕΜΑ: Αδειοδότηση του επενδυτικού έργου “Atalanti Hills” στην περιοχή του Εξάρχου του Δήμου Αταλάντης του Νομού Φθιώτιδας.
 
Με το παρόν έγγραφο θα ήθελα να σας μεταφέρω τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες των τοπικών φορέων και μεγάλης μερίδας των πολιτών της επαρχίας Λοκρίδας του Νομού Φθιώτιδας αναφορικά με το τουριστικό επενδυτικό έργο στην περιοχή του Εξάρχου του Δήμου Αταλάντης με την επονομασία «Atalanti Hills». Πρόκειται για μία επένδυση, η οποία, σύμφωνα με την άποψη των τοπικών φορέων, προσδοκάται να επηρεάσει θετικά την αειφόρο ανάπτυξη της περιφέρειας, να δημιουργήσει χιλιάδες θέσεις εργασίας και να αναβαθμίσει την ευρύτερη περιοχή, προβάλλοντας την πλούσια ιστορία και κληρονομιά της.
 
Το εν λόγω επενδυτικό σχέδιο, τυγχάνει της ομόφωνης αποδοχής και στήριξης του Δήμου Αταλάντης (και ιδιαίτερα του Δημοτικού Διαμερίσματος Εξάρχου), καθώς και όμορων Δήμων (Δήμου Δαφνουσίων), όπως καταδεικνύεται και από τα επισυναπτόμενα ψηφίσματα των προαναφερθέντων τοπικών αρχών, τονίζοντας την υποστήριξή τους για την υλοποίηση ενός τόσο μεγάλου και σημαντικού επενδυτικού έργου για το Νομό Φθιώτιδας.
    
ΕΡΩΤΑΤΑΙ
Ο κ. Υπουργός:
 
Ποιές είναι οι εξελίξεις αναφορικά με το ζήτημα της αδειοδότησης του επενδυτικού έργου “Atalanti Hills” στην περιοχή του Εξάρχου του Δήμου Αταλάντης του Νομού Φθιώτιδας και σε ποιο χρονικό ορίζοντα εκτιμάτε πως θα ολοκληρωθεί η σχετική διαδικασία;