Δελτίο Τύπου αναφορικά με τη λήξη των περιοδειών του Χρήστου Σταϊκούρα στις...

Δελτίο Τύπου αναφορικά με τη λήξη των περιοδειών του Χρήστου Σταϊκούρα στις έδρες των Δήμων του Νομού Φθιώτιδας

Ο Βουλευτής Φθιώτιδας κ. Χρήστος Σταϊκούρας ολοκλήρωσε την Πέμπτη 4/6 στις Λιβανάτες του Δήμου Δαφνουσίων τον κύκλο επισκέψεών του στις έδρες των Δήμων του Νομού Φθιώτιδας που ξεκίνησε από την Πέμπτη 7/5 στην Τιθορέα. Ειδικότερα, ο Χρήστος Σταϊκούρας περιόδευσε σε 22 από τους 23 Δήμους του Νομού Φθιώτιδας, καθώς η επίσκεψη της Παρασκευής 5/6 στο Δήμο Γοργοποτάμου αναβλήθηκε λόγω της ομιλίας του κ. Πρωθυπουργού στην Αθήνα, ενώ πραγματοποίησε σειρά επισκέψεων σε δήμους του Νομού Φωκίδας ως υπεύθυνος – συντονιστής της ΝΔ για τις Ευρωεκλογές. Οι πολίτες της Φθιώτιδας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Χρήστου Σταϊκουρα και συμμετείχαν μαζικά και δυναμικά στις συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν με αντικείμενο το διακύβευμα των ευρωεκλογών, το κυβερνητικό έργο και τα τοπικά ζητήματα και προβλήματα που απασχολούν κάθε περιοχή του Νομού μας. Ο Χρήστος Σταϊκούρας, μεταξύ άλλων, δήλωσε:
 
«Η περιοδεία μου τον τελευταίο μήνα στις έδρες των δήμων του Νομού μας μου έδωσε την ευκαιρία να παρουσιάσω αναλυτικά στους πολίτες της Φθιώτιδας το σημαντικό κυβερνητικό έργο που έχει επιτελεστεί, σε καίριους τομείς δράσεις με στόχο την ενίσχυση της ανάπτυξης, την τόνωση της απασχόλησης και την ενδυνάμωση της κοινωνικής συνοχής.
 
Αυτό το έργο μαζί με τις υπεύθυνες επιλογές και πολιτικές για την αντιμετώπιση της κρίσης, την ιδεολογική υπεροχή της παράταξης, το ανανεωμένο ευρωψηφοδέλτιο, τη συνέπεια της ΝΔ στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας, και τη συμμετοχή της παράταξης στους κόλπους του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, αποτελούν τους βασικούς λόγους για να ενισχύσουμε το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στις επικείμενες ευρωεκλογές.
 
Οι προαναφερθέντες λόγοι, σε συνδυασμό με την ηγετική προσωπικότητα του Πρωθυπουργού μας κ. Κώστα Καραμανλή, και την ιδιαίτερη εμπιστοσύνη και εκτίμηση του ελληνικού λαού στο πρόσωπό του, όπως διαπιστώσαμε και στη μεγαλειώδη συγκέντρωση στη Λαμία την προηγούμενη Κυριακή, με καθιστούν αισιόδοξο για το εκλογικό αποτέλεσμα της 7ης Ιουνίου. Αισιόδοξο πως οι Έλληνες πολίτες, απορρίπτοντας το λαϊκισμό και την ανευθυνότητα, θα επιλέξουν το δρόμο της υπευθυνότητας, της συνέπειας και της αλήθειας.
 
Θα επιλέξουν το ψηφοδέλτιο της ΝΔ για μία ευημερούσα Ελλάδα σε μια Ευρώπη δημοκρατίας, ασφάλειας, προόδου και κοινωνικής δικαιοσύνης, με ισχυρό διεθνή ρόλο και ενιαία φωνή στις προκλήσεις της σύγχρονης εποχής.»