Δελτίο Τύπου από τις δηλώσεις του Χρήστου Σταϊκούρα κατά την επίσκεψη του...

Δελτίο Τύπου από τις δηλώσεις του Χρήστου Σταϊκούρα κατά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού, κ. Κ. Καραμανλή στο Νομό Φθιώτιδας

Ο Βουλευτής Φθιώτιδας κ. Χρήστος Σταϊκούρας κατά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού, κ. Κ. Καραμανλή, στο Νομό Φθιώτιδας έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:
«Ο Πρωθυπουργός κ. Κ. Καραμανλής συνεχίζει τις περιοδείες στην ελληνική περιφέρεια προκειμένου να δει από κοντά την πορεία υλοποίησης των μεγάλων δημόσιων έργων και την πορεία εκτέλεσης των περιφερειακών αναπτυξιακών προγραμμάτων δράσης.
Στο Νομό Φθιώτιδας, τα τελευταία χρόνια, πραγματοποιούνται πολλά και μεγάλα έργα και αναλαμβάνονται δράσεις που ενισχύουν την ολοκληρωμένη χωρική περιφερειακή ανάπτυξη και προωθούν την αειφόρο οργάνωσή του.

Προσδοκώ η επίσκεψη του Πρωθυπουργού κ. Κ. Καραμανλή να συμβάλλει στην επιτάχυνση των αναπτυξιακών προγραμμάτων δράσης και στην ολοκλήρωση και συνεχή αναβάθμιση των σημαντικών έργων υποδομής που πραγματοποιούνται στο Νομό Φθιώτιδας με στόχο την ενίσχυση της αειφόρου ανάπτυξης και την τόνωση της απασχόλησης».